Om oss

Vi är en byggfirma specialiserad på badrumsrenovering. Våra hantverkare har stor erfarenhet av kvalificerade renoveringsarbeten och är certifierade via BKR och Säker Vatten. Som byggfirma med totalentreprenad kan vi bistå er från rivning fram till slutbesiktning då vårt team består av snickare, plattsättare, elektriker och VVS-tekniker. Dessutom lämnar vi alltid 10 års garanti på vårt arbete. Som kund kan ni känna er trygga med att anlita oss!

Vi kan erbjuda totalentreprenad och ansvara för hela byggprojektet

Vi åtar oss gärna både små och stora uppdrag och arbetar såväl för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare som företag. Vi har all kompetens inom vårt företag och kan därför erbjuda en helhetslösning. Vi installerar, renoverar och bygger om badrum efter behov och önskemål. Vårt uppdrag startar med ett kostnadsfritt hembesök. Vi går då tillsammans igenom vad ni vill ha hjälp med. Tveka inte att kontakt oss om ni har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert.

Personlig service och många nöjda kunder

Vi är kända för att alltid lämna perfekt utförda jobb och genom åren har vi samlat på oss många nöjda kunder vars referenser vi gärna delar med oss av. För oss är det viktigt att ni som kund får bästa möjliga badrum och vi strävar alltid efter att ge så personlig service som möjligt. Skulle det komma upp nya idéer under byggets gång så är detta aldrig några problem för oss. Vi är flexibla och lyssnar gärna på er. Ni får självklart även ett start- och slutdatum för ert byggprojekt, oavsett storlek. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert.