Våra tjänster

Vi hjälper er att bygga ert drömbadrum och bistår er från rivning ändra fram till slutbesiktning. Vi installerar, renoverar och bygger om badrum efter behov och önskemål och åtar oss både små och stora uppdrag. Kanske behöver ni bara hjälp med att installera en ny toalett? Eller vill ni montera platsbyggd förvaring och bättre belysning? Oavsett om det är en totalrenovering av ett badrum eller hjälp med mindre projekt så kan vi hjälpa er. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Välkomna!

Kostnadsfritt hembesök och offert

Vårt uppdrag startar med ett kostnadsfritt hembesök då vi tillsammans går igenom vad ni vill ha hjälp med. Vi mäter och gör en skiss av ert badrum, tar bilder och pratar igenom era olika behov och förväntningar inför projektet. Naturligtvis kan vi även hjälpa er med materialval och andra smarta lösningar. Vi kan exempelvis hjälpa er med kakel, klinker, natursten, marmor, mosaik, golventreprenad och våtsäkra golv, golvvärme, snickerier, målning och tapetsering. Vill ni ändra på planlösningen så kan vi riva och sätta upp väggar, flytta avlopp och ledningar, med mera.

Badrumsrenovering med garanti

Vi tar ansvar för hela er badrumsrenovering och kan erbjuda totalentreprenad. Våra hantverkare är certifierade via BKR och Säker Vatten och vi lämnar 10 års garanti på utfört arbete. Detta skapar trygghet för er som kund och ni slipper skriva kontrakt med flera olika hantverkare. 

Genom åren har vi samlat på oss många nöjda kunder och vi delar gärna med oss av referenser. Tveka inte att kontakta oss om ni vill veta mer eller få en kostnadsfri offert.